Nagy port kavart az a viaskodás, amit a helytörténettel foglalkozó egyesületünk rendezett az önkormányzattal.

Háttérben: azt kellene látnunk, hogy volt egy remek kezdeményezés, ami bizony kifulladt. Volt egy szépreményű múzeumunk. Ami most, a turistaszezon közepette zárva. Mivel nincs támogatás. Nincs bevétel a belépőkből.

Hogy lehetett volna ezt jól, jobban csinálni?

Hagyományőrzők!!! Interaktív múzeum, a helyi kézművesek bevonásával. Egyezség kötése a helyi idegenforgalom képviselőivel. Szuvenírek árusítása, többek közt a helytörténeti témájú könyveké is. Iskolai rendhagyó történelemórák. Szóval a dolog talán még nem menthetetlen, csak akarni kellene egy kicsit. De sajnos az a pár ember, aki ennek a motorja volt, az vagy kifáradt, vagy pedig belefáradt az önkormányzattal való viaskodásba. Pedig a szóbeszéd szerint kiállítási anyag lenne bőven...

Cikk a baonon.

Szerző: szoeroes

2 komment

Címkék: kult

A bejegyzés trackback címe:

https://mizse.blog.hu/api/trackback/id/tr431298693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lora00 2009.08.09. 20:36:15

Kedves Szerző/Szerkesztő!

Köszönöm szépen munkatársaim és a szerzőink nevében a sok baonos linket és hivatkozást! :)

Üdvözlettel: szbz/baon szerkesztő

szoeroes · http://mizse.blog.hu 2009.08.09. 20:46:58

Kedves Szerkesztő!

Köszönje ezt annak, hogy számos rólunk szóló hírrel szolgálnak rendszeres olvasóiknak, mint amilyen én is vagyok! Talán egyszer még in is tudok szolgálni cserébe némi hírrel/hírháttérrel.
Üdv: szoeroes
süti beállítások módosítása