Adonyi Lajos alpolgármester és néhány képviselőtársa összehívta Lajosmizse azon lakosait, akik lakhelyén nincs még önkéntes járőrszolgálat. Kiss József tájékoztatta az egybegyűlteket az ő szolgálatuk tapasztalatairól. Ezek után némi káosz árán, de elkezdődött a körzetesítés. Úgy fest, hogy a város teljes fennmaradó területén szerveződnek járőr sejtek, de a fórumon minden körzetből csak igen szerény létszám volt jelen. remélhetőleg a jelenlévők alkothatják majd a későbbi járőrszolgálatok magját.

A Multi alarm munkatársa is megtartotta bemutatkozását, később a termékét szórólappal propagálták is.

Nem hangzott el: a Mentsvár az állatokért alapítvány "ingyenes riasztórendszer" programja indul hamarosan, lajosmizsén is. Dióhéjban erről: mivel a mostanában történt erőszakos betöréses rablások áldozatai nem rendelkeztek házőrző ebbel, ezért az alapítvány menhelyről mindazon kertes házzal rendelkező, kutyatartásra alkalmas személyek ingyen kapnak házőrzésre alkalmas ebet (akár többet is), akik szeretnék. Az alapítvány állja a kutyák oltásait, a chip beültetését, kérésre házhoz is viszik az ebet, sőt, szükség esetén szakmai és anyagi segítséget is nyújtanak a tartáshoz. Ez így a legolcsóbb és leghűségesebb riasztórendszer. Bővebb tájékoztatás kérhető Nemes Imrétől a 06-20/941-65-57-es telefonszámon.

A fórumot megelőzően lefolytatott beszélgetésből kiderült, hogy egyes emberek fegyvernepperek áldozatai. Ezúton felhívjuk mindenki figyelmét, hogy fegyvervásárlás előtt tájékozódjon, és kérje tanácsunk. Ugyanis egy 30 ezres (új eszköz bolti ára) fegyvert 45-50 ezer forintért kínálgatnak a nyerészkedők, és sajnos közéjük tartoznak a kecskeméti fegyverboltosok is. Mindenkinek szívesen segítünk, ha korrekt áron szeretne önvédelmi eszközökhöz jutni!

Tájékozódni a www.gazpisztoly.hu honlapon és annak fórumán érdemes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mizse.blog.hu/api/trackback/id/tr621732823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása