Mizse teljesítménytúra

2010.02.11. 21:44

A lajosmizsei Járóföld Turista Egyesület második alkalommal rendezi meg teljesítménytúráját, a Mizse Teljesítménytúrát.

 

 

Túránk két távon: 20 és 42 kilométeren kerül megrendezésre. Az elsőt már alsó tagozatos GYALOGLÓ gyerekeknek vagy teljesen kezdő felnőtteknek is ajánljuk, míg a nagy távra kizárólag rendszeres mozgást űzőket várunk, ugyancsak GYALOGOS teljesítésre. Lehetőség van a hosszabb táv TEREPKERÉKPÁROS teljesítésére is.

 

21 km-es GYALOGOS táv: Felsőlajosról indul 8.00-9.00 között. A résztvevőket külön busszal szállítjuk a rajthelyre (a lajosmizsei Kollégium elől, 7.30-as indulással. A busz ingyenes.) Felsőlajos Polgármesteri Hivatalába (de lehetséges egyénileg is eljutni Felsőlajosra). Szintidő: 6 óra. Cél: Fekete István Általános Iskola Kollégiumának aulája, Lajosmizse, Ceglédi út 1.

 

40 km-es GYALOGOS táv: indítása és célja is: a Fekete István Általános Iskola Kollégiumának aulája, Lajosmizse, Ceglédi út 1. Rajt: 7.00-8.00. Szintidő: 11 óra.

 

40 km-es TEREPKERÉKPÁROS táv: indítása és célja is: a Fekete István Általános Iskola Kollégiumának aulája, Lajosmizse, Ceglédi út 1. Rajt: 8.00-10.00. Szintidő: 6 óra.

 

Az útvonalról minden induló térképvázlatot, leírást kap, de előzetesen megtekinthető weblapunkon is.

 

A verseny időpontja: 2010. március 6. szombat

 

Találkozó: Fekete István Általános Iskola Kollégiumában, reggel 7.00 órától.

 

Cím: Lajosmizse, Ceglédi út 1..

 

Nevezési díj: előzetes jelentkezéssel 500 Ft, a helyszínen 600 Ft. 10 főnél nagyobb számban induló csoportoknak a nevezési díj: 400 Ft/fő (az ilyen csoportok vezetőjének meglepetés ajándék).

 

A nevezési díj tartalmazza: a térkép, a leírás, az oklevél és a kitűző árát, valamint az ellenőrző pontokon felkínált italt, zsíros kenyeret, gyümölcsöt. Minden teljesítő a célban meleg ételt kap.

 

Jelentkezési határidő: 2010. február 28.

 

Jelentkezés levélben e-mailben (a santaoz@freemail.hu címen), a résztvevők számának és névsorának pontos feltüntetésével lehetséges.

 

Részletek: www.jarofold.hu/mizse

 

Információ: 70/771-35-62-es telefonon, vagy a fenti e-mail címen kérhető.

 

Természetbarát üdvözlettel:

 

Balog Csaba – elnök

 

Járóföld Turista Egyesület

Lajosmizse

A bejegyzés trackback címe:

https://mizse.blog.hu/api/trackback/id/tr771750702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása