Ma este Dr. Adonyi Lajos alpolgármester úr lakossági fórumot hívott össze a Tarnai, a Vörösmarty, a Dózsa és a temető/Prímás utca által határolt terület lakói számára.

Mint ismeretes, ez a körzet romániai vendégmunkásokkal és megélhetési betörőkkel igencsak fertőzött. Elég közel van a vasútállomás is, hogy az őrkényi turistáknak kényelmes legyen a füstöltáru cipelése.

A rendőrség erői igen korlátozottak. Így szükség van a helyiek önkéntes segítségére.

Az egybegyűltek közfelkiáltással eldöntötték, hogy legyen ebben a körzetben is önkéntes járőrszolgálat. Ez várhatóan a jövő héttől elindul.

Matricákkal megkülönböztetett autó, amiben láthatósági mellényes emberek ülnek, fogja őrizni az ott lakók álmát, és nyugtalanítani a rosszban sántikálók mindennapjait.

Mindezzel együtt további jelentkezőkre van szükség. Havonta-kéthavonta egy éjszakán kell figyelőszolgálatot vállalni, egy társsal.

Aki vállalna ennyit a közösségért, az keresse blogunkat, vagy Szőrös Zoltán főkolompost a 30/486-2989-es telefonszámon, vagy az info@kalasnyikov.hu e-mail címen!

A bejegyzés trackback címe:

https://mizse.blog.hu/api/trackback/id/tr731835450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása