Új vászon a moziban

2009.11.22. 17:34

A Lajosmizsei Városi Mozi, amit szinte a rendszerváltás óta  Profi Szerviz Team üzemeltet (Mogyorós Zoltán), most vásznat cserélt. A régi, eredeti vásznat még 1967-ben tették fel, amikor a mozi épülete társadalmi munkában megépült, Dózsa György Filmszínház néven. Azt számos lyuk tarkította, a mozi színpadának nem rendeltetésszerű, de kényszerű használatából adódóan, pergett a festése, csökkent a fényvisszaverő képessége.

Most hétvégén viszont megcsodálhattuk a frissen feltett, sokkal fiatalabb és korszerűbb mozivásznat, ami nagyban javította  a képminőséget!

Ezzel egy újabb fejezetét zárták le a moziterem lépcsőzetes felújításának, ahol eddig burkolatot, üléseket, hangtechnikát és világítást is cseréltek korábban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mizse.blog.hu/api/trackback/id/tr11544228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása